Roma VS Inter

Idag smäller det, söndagens hetaste match i Italien ska spelas. Roma är i en svacka som nog alla vet men till dagens match tror jag att allt vänder. I sista matchen mot Siena där vi förlorade med (1-0) spelade vi rent ut sagt uselt, plus att vi får två ytterst tveksamma utvisnigar på köpet. Ja, alltså är Panucci och Mexés avstängda till kvällens match, Mexés missar även ytterligare 2 matcher.Om man ser på kvällens match från Inters perspektiv så ser det väldigt ljust ut, de har fått sina två mittbackar tillbaka (Samuel och Cordoba) och Zlatan och Adriano verkar vara väldigt heta just nu. Enligt alla betingsidor så kommer Inter ta en ganska komfortabel seger, men det hoppas och tror inte jag på.

Troliga Startelvor:

Roma: (4-2-3-1) Doni, Cicinho, Juan, Loria, Tonetto, De Rossi, Aquilani, Taddei, Vucinic, Perrotta, Totti

Enligt rapporterna skall Tonetto och Il Capitano starta ikväll, men det är fortfarande tveksamt. Om det inte blir så, så startar Riise istället för Tonetto och Vucinic går upp på topp. Och Menez går ut på vänsterflanken. De glädjande nyhterna är att Totti kommer att spela antingen från start eller så kommer han in under matchens gång.

Inter: (4-3-3) Julio Cesar, Maicon, Cordoba, Samuel, Zanetti, Muntari, Cambiasso, Stankovic, Quaresma, Mancini, Zlatan

Enligt rapporterna jag läst så bänkas Adriano till förmån för Quaresma, eftersom han anlänt försent till en träning. Att jag har med Samuel i startelvan är ytterst tveksamt, kan vara så att Judas (Chivu) istället startar. Jag är väldigt laddad inför den här matchen, och det känns som om att vi kommer vinna ikväll. Längtar redan nu till Roma Roma Roma sången och den absolut underbara atmosfären bland publiken. Men en sak kommer kännas väldigt konstigt idag och det är att se spelare som Mancini, Dacourt, Samuel och Chivu i fel tröjor.

Mitt tips: 2-1

Forza Roma och Forza Capitano

1 Comment

  1. 50 cent

    Vad blev det då ? :O

Leave a Comment