– ROMA BLOGGEN ..

Good news! Visst älskar vi det? Mexes sa igår att hans kontrakt går ut i 2O11 så han kommer att stanna i Roma tills dess, så in your face Milan! Han är vår, enbart vår -hans önskan är definitivt att stanna i huvudstaden och gladare kan jag fan inte bli. Dock vet jag inte hur Rosella tänkt sig och hur vi kommer ha råd om hon häxan stannar men innerligt hoppas jag på att hon försvinner så snabbt som möjligt!

Spalletti till Juve? Ett påhitt sägs det! Han gjorde det tydligt igår att han inte hört någonting från dem. Ni minns väl alla rubriker om att Juve kanske byter tränare med Roma? Jag fick nästan hjärtattack, Ranieri är absolut ingen jag vill se för Roma! Däremot sa Spalletti efter gårdagens match att han tycker synd om Ranieri. Ja ni läste rätt! Spalletti tycker att det som hänt honom är orättvist och han förtjänar inte all skitsnack för Juve ligger trots allt trea och de har fungerat bra –yupp det påstår i alla fall vår ”kära” tränare! Ska jag skratta eller gråta liksom?

Conti VS. Totti? Rubrikerna flödar men allting är löst nu och det är inga problem! -det sa Contis pappa efter matchen! Totti har även sagt att de har löst allting via telefon och visst är det skönt att höra det för drama är precis det vi inte behöver just nu! Det som hände, kan hända i vilken fotbollsmatch som helst .. var orden vi fick höra från vår capitano!

Daje Roma!

foto_news_806_2_zoom

4 Comments

  1. mommo

    Man kan inte ens jämföra Totti me en annan spelare, skam! Hoppas häxan dör och att Roma ärver hennes rikedomar så dem slipper förlora den ekonomiska stödet hon medför!

  2. S.

    FORTSÄTT BARA FORTSÄTT!

  3. krille

    vattene rosella!!

Leave a Comment