Rykten + Fler unga till landslaget.

Rykten + Fler unga till landslaget.

Ruud Van Nistelrooy till Spurs? John-Arne Riise till Barca? Van Persie till Inter? Det är bara några av alla rykten som det talas om ute i fotbollsvärlden. Daniel Sturridge sägs vara “klar” för Chelsea och man vet inte vad man ska tro.

Men det har bjudits på VM-kval fotboll och nu är jag riktigt irriterad på Lagerbäck ! 0-1 mot ett Danmark som var så skadedrabbat att Sverige för en gångs skull var favoriter. Men så har man en värdelös förbundskapten som tar ut en värdelös trupp. Att Sverige inte nu når VM är självklart för mig. Men att lag som Ungern och Albanien presterar bättre är ju bara FIASKO med stora bokstäver! Varför ha en värdelös högerback som Adam Johansson istället för Micke Nillson på höger. Vänster så kan man hitta en allsvenska-back. Och det är det som saknas i landsaget, för lite allsvenskaspelare, när spelare som Tobias Hysén och Pontus Wernblom presterar varför ska man tveka?

Istället för en gammal startelva på medelålder 29-20 år så kan man spela såhär.

                                                                Isaksson

                                 Nilsson – Mellberg – Bjärsmyr – Edman

                               R.Elm – V.Elm – Svensson – Wilhelmsson     

                                                        Hysén – Zlatan        

Min startelva ser intressant ut och ung. Hungriga allsvenskaspelare mixat med utländska stjärnor blir ett bra landslag. Och så vill jag avsluta med att England är bäst just nu inom landslagsfotboll, 6 matcher, 6 segrar.

/ J  hysen_kallstrom_prb411

6 Comments

 1. Mattias

  Van Persie tycker jag ska stanna i Arsenal i ett tag till, hans spelsätt passar in perfekt där.
  Min startelva skulle lyda:
  Isaksson
  Lustig-Mellberg-Majstorovic-Safari/Edman
  R.Elm-V.Elm-Källström-Hysen/Wilhelmsson
  Berg-Zlatan

  /Mattias

 2. asdsad

  öh?
  Bjärsmyrs istället för Majstrovovic, haha!

 3. Jonael

  Jaa Bjärsa hellre än Majstorovic ..

 4. Jonas

  Isaksson
  Lustig-Mellberg-Majstorovic
  R.Elm-V.Elm-Källström-Bajrami-Wilhelmsson
  Berg-Zlatan

 5. Tomas

  Vi kan i alla fall vara överens om att flera av killarna från det fantastiska U21 landslaget ska in i den svenska A truppen. Jag har länge velat ha bort Nilsson från högerbacken, han är aldeles för lätt att passera och om inte Edman kommer tillbaka till fornstor form så behöver även vänsterbacken bytas ut. De gamla mittbackarna håller ett tag till, Majstorovics senaste landskamper har ju varit lysande. Men Bjärsmyr och Bengtsson ska definitivt börja slussas in.

  Mittfältet tycker jag är svårare men ju fler Elmare desto bättre och vi behöver verkligen en konstruktiv slitvarg på mitten som Wernblom. VIlken fighter och med gott humör, han har Lindertoths arbetskapacitiet, svenssons passningsspel och gamla Milds kondition. =). En mittfältare som har förmågan att både vinna boll och starta anfall, två roller i en spelare.

  Det skulle vara svårt att ta bort Zlatan ur anfallet, han har en nivå som de andra saknar, men han är en humörspelare. Landslagsledningen får inte vara rädd för att byta ut honom, vi har ju en hel del forwards som inte skulle göra bort sig. Utöver Berg finns ju även Toivonen, Hysén, Goitom mfl. (visst känns Berg lite som en Inzagi, elak liten måltjuv?)

  Men det A-landslaget ska börja med att byta ut är lagerbäck, vi behöver en ny spelidé.

 6. Jonael

  Tomas, håller med dig helt klart !

Leave a Comment