Ryssarna stod upp emot dem Italienska mästarna

Kazan – Inter 1-1 var verkligen en match för publiken, mötet kunde lika gärna slutat 3-3. Båda lagen bjöd på solo prestationer och fina långskott. En stor överraskning var just Rubin Kazan som denna säsong spelar Champions League för första gången. De ryska mästarna skakade Inter vid ett flertal tillfällen med sitt distinkt offensiva passningspel som ofta ledde till farliga anfall. Efter bara 11 minuter tog hemmalaget ledning tack vare Alejandro Dominguez som vid mittplan satte full fart emot Inter målet efter att ha överstegfintat sig förbi Lucio och Samuel stänkte han upp bollen i nättaket bakom Julio Cesar, Rubin Kazan invantaggio. Första halvlek var som sagt väldigt svängig. Dominguez klippan i Rubin Kazan hade en fin kväll och kom flera gånger till bra lägen. Inter spelade inte dåligt men, var väldigt seg startat. Efter ett tag började bränslet at komma in i maskineriet och Italienarna vaknade till. Då match uret stod på 27 minuter kom Stankovic med det ack så viktiga 1-1 målet efter att Maicon med sin signatur löpning tagit sig upp offensivt och hittat Stankovic på pannan.

Andra halvlek fortsatte i samma anda som första halvlek slutat. Bra tempo, mycket solo prestationer och mål chanser. Mario Balloteli underbarnet fick på en härligt skruvad pärla men, bollen tog i ribban via Ryzhikovs hand. Mario Balloteli gjorde inte matchen lättare för sitt lag då han kom sent in i en närkamp och väldigt fult stämplat Noboa på mittplanen Italienaren fick sitt andra gula för kvällen och Inter fick kämpa på med en man kort. Tack vare den storspelande Julio Cesar i Inter målet kunde Italienarna till slut få med sig 1-1 och en poäng men, efter denna match måste Mourinho få sitt manskap att sätta sina mål chanser som dem skapar om man vill gå långt i årets upplaga av Champions League

Highlights Rubin Kazan – Inter 1-1