Säker seger för Bayern Munchen i sista matchen

Det var redan klart att Bayern Munchen och Valencia skulle gå vidare från grupp F men tyskarna ville inte vissa någon känsla av mättnad och ville ha med sig en seger i sista gruppspels matchen i sin egen borg Allianz Arena där man tog emot Bate Borisov.
Bayern Munchen inledde starkt och hade flera fina chanser och i den 22 minuten skulle man få utdelning då Xheden Shaqiri bröt sig in bakom Bates försvar och hittade måltjuven Mario Gomez som bara hade att stöta in 1-0 för tyskarna.
Tyskarna fortsatte att trycka på under resterande halvleken och bland annat hade mittfältare Toni Kroos ett par chanser men efter en halvlek stod det bara 1-0 till Bayern Munchen.

Andra halvlek var inte gammal när Jerome Boateng i den 51 minuten fick titta på det röda kortet från domaren och Bayern Munchen fick nu spela med tio man på planen skulle det ge lite hopp igen för Bate Borisov?
Men bara tre minuter efter situationen hittade Bastian Schweinsteiger  Thomas Muller som gör 2-0 för Bayern Munchen.
I 67 minuten skulle också Mario Gomez tacka Shaqiri för framspelningen till 1-0 målet genom att spela fram denne till 3-0 och Bayern Munchen hade nu en mycket trygg ledning.
Bara minuterna senare skulle Bate Borisovs olycka öka ännu mer när Denis Polyakov fick sitt andra gula kort i matchen och därmed fick lämna planen.
I 83 minuten passade Daniel Alaba också på att öka på Bayern Munchens ledning till 4-0.
Men Bate Borisov skulle faktiskt få en klen tröst när Yegor Filipenko skulle slå in 4-1 på en hörna i 89 minuten.
Men det här var tyskarnas kväll och matchen slutar 4-1 till Bayern Munchen.

Gruppen var redan avgjord om vilka som skulle gå vidare men i och med sin stora målfest säkrade Bayern Munchen gruppsegern på bättre målskillnad än Valencia. Bate Borisov får trösta sig med att dem kommer före Lille i gruppen och därmed får spela i Europa League istället. Jag tycker att Bayern Munchen ikväll visar att man är ett lag som alltid går för 100 % och aldrig håller igen och det ger dem en välförtjänt seger i matchen och därmed gruppen.