Säljes: Kaka – €102miljoner

 

I dagarna sades det att Kaka skulle kunna bli aktuell för en transfer till Chelsea först nästa säsong. Idag kommer bomben att Milan är villiga att släppa Kaka för €102M. Brassen som blev utsedd till ”European and World Footballer of the Year” har blivit utvaktade av London klubben i 5år. Och ständigt kommit med enorma bud för Milan spelaren. Milan bossen Galliani sa tidigare i sommar att Kaka inte va till salu till något pris. Nu har alltså Milan släppt greppet lite om fix-stjärnan.

Chelseas chief executive Peter Kenyon vägrar kommentera eventullea bud på Kaka, me det har inte hindrat pressen från att skriva om ett enormt bud från Abramovich sida på €150M , ca 1,5 MILJARD!!!!

Men enligt The Daily Star är Rossoneri beredd att släppa Kaka om Chelsea är villiga att betala €102M. Även om coachen själv Luiz Felipe Scolari skulle föredra att sign:a upp Robinho iställetm, men givetvis säger han inte nej till att få arbete med Kaka  -igen.
Abramovich vill du ha vacker fotboll, stoltsera med största värvningen genom fotbollshistorien, sälja matchtröjor och fylla Stamford Bridge varje match. Investera i Kaka

 

/ DUTTY P

Leave a Comment