Senaste Silly Season-nytt från England: United-anfallare till Bundesliga?

Enligt källor från SkySports, så ska Manchester Uniteds Dimitar Berbatov i detta nu befinna sig i Tyskland. Det spekuleras att syftet med resan kan vara en eventuell övergång till United-anfallarens gamla klubb, Bayern Leverkusen.

Den Bulgariske anfallaren har inte haft en lätt säsong i tabelltvåan, Manchester United. Nio matcher totalt och endast fyra matcher från start är faktumet efter drygt halva säsongen spelad. Och även fast den eleganta anfallaren ska ha varit missnöjd över bristen på speltid, så sade Berbatov i december att han hade inga planer alls på att lämna Manchester-klubben – men nu kan detta förändras.

Det var under förmiddagen som Dimitar Berbatov ska ha setts på ett flygplan som var påväg till Tyskland, Frankfurt. Där ska han, enligt SkySports, samtala om en övergång till laget som han spelade i innan han kom till England – Bayern Leverkusen.

Även fast allting är en enda stor ryktes-soppa, så spekuleras det även om att Bayern Munchen ska vara ute efter 31-åringens signatur. Anzhi Makhachkala ska även vara intresserade.

Dimitar Berbatov spelade i Leverkusen under åren 2000 till 2006.

Trovärdighet: Realistiskt 

2 Comments

  1. leo

    Njaaaa jag tror inte dee

  2. Andreas Koskinen

    Varför inte då, då? 🙂

Leave a Comment