Serie A: Sammanfattning omgång 24

Lega Serie A TIM

Omgångens höjdpunkter med allt från galnaste matchen till veckans bästa elva hittar ni här.

Veckans match: Palermo-Lazio
En helt galen match där Palermo fullständigt körde över Lazio. På plan dominerade spelare som Matías Silvestre, Massimo Donati, Edgar Barreto och Fabrizio Miccoli och det var de som låg bakom den otroliga målskörden och slutresultatet som skrevs till 5-1. Lazio hade visserligen en del skadeproblem, men före matchen låg man på CL-plats i Serie A och frågan är om de verkligen hör hemma där efter denna visit på Sicilien. Läs mer om matchen

Näst bäst: Juventus-Catania 3-1

Veckans spelare: Andrea Pirlo
Andrea Pirlo var utan tvekan omgångens spelare då han fullständigt dominerade matchen när hans Juventus slog Catania med 3-1 hemma på Juventus Stadium. Efter Catanias snabba ledningsmål drog showen igång. Pirlo kvitterade med ett snyggt frisparksmål innan han skickligt passade fram Chiellini till 2-1. Med tio minuter kvar noterades han för ännu en assist då han passade fram Quagliarella som fastställde slutresultatet 3-1.

Näst bäst: Marco Di Vaio

Veckans målskytt: Marco Di Vaio
Bologna chockade Inter och vann med hela 3-0 i Milano. Mannen bakom vinsten hette Marco Di Vaio. 35 år gamla Di Vaio gjorde både 1-0 och 2-0 inom loppet av två minuter i slutet av första halvleken. Bologna spelade verkligen inte som ett lag på 16:e plats i Serie A. Med fem minuter kvar gjorde Robert Acquafresca 3-0 i en match som samtliga med någon som helst Inter-anknytning nog helst vill glömma. Läs mer om matchen

Näst bäst: Edinson Cavani

Veckans mål: Massimo Donati
I veckans galnaste match fick vi även se veckans snyggaste mål. Massimo Donati vände in och fick till en riktig kanon strax utanför straffområdet. Skottet seglade upp i krysset och Lazio-keepern Marchetti var fullständigt chanslös. Rösta på veckans snyggaste mål!

Näst bäst: Juan Cuadrado