Silly Season: 13 Januari

Nu närmar sig den 13:e transferdagen sitt slut. Som vanligt står dagens rykten nedan. Idag handlade det bland annat om Torres som kan vara på väg till PSG och även den gamla Barcelona tränaren Pep Guardiola kan vara på väg till en pengarrik klubb.

– Spanska Sports har på sin förstasida idag en man som tagit paus från fotbollen. Pep Guardiola, som enligt denna hemsida blivit erbjuden 190milj kronor per säsong av Chelsea. Men även Manchester City ska han v ara 100% klar för enligt The Sun. Detta ska självklart tas med en nypa salt! Han sa själv att han kommer att göra comeback nästa säsong och nu sägs det alltså att han är 100% klar för City och tar alltså Mancini’s plats till sommaren. Hur troligt detta nu är så har The Sun gått ut med detta och sagan fortsätter så det är bara att vänta.

– Fernando Torres som inte har fått igång allt som det ska sedan han gick till Chelsea i Januari förra året kommer nu att få ännu svårare att ta en plats i startelvan då Chelsea köpt Demba Ba från Newcasle och Romelu Lukaku fortsätter att visa fin form. Då börjas det att pratas om att Torres kan vara på väg bort. Bland annat han gamla klubb Atletico Madrid, Juventus och Besiktas ryktas vilja ha anfallaren. Även PSG har nämts, de lär inte ha några problem med varken hans kostnad eller hans lön så detta kanske blir Torres nästa klubb? Anfalls kompis med Zlatan? Men PSG har senare nämts i nästan varje övergång så man kanske ska ta detta med en nypa salt. Atletico Madrid har Torres själv sagt att han någon gång ska återvända till.

– Mer PSG, Nene har nu meddelat att han lämnar Paris klubben och får till Qatar, al-Gharafa blir hans nästa klubb.

– Förre Newcasle spelaren Joey Barton avslöjade idag att Loic Remy blir ersättare för Demba Ba i Newcasle. ”Lycka till i Newcastle Loic. Oroa er inte, jag har berättat för honom vad som väntar. Bra kille. Perfekt klubb för honom”, skrev Barton på sin Twitter.

– Victor Valdes har bara 12 månader kvar på sitt kontrakt med Barcelona och det sägs att Barcelona väntas förhandla nytt kontrakt med honom. Men Liverpool som kan bli av med Reina till sommaren då både Arsenal och Manchester United har ögonen på honom kommer att vilja köpa Valdes om Reina försvinner.

– David Villa kan gå till Arsenal? London klubbens manager han blivit tippsad om honom men han tvekar lite pga Villas ålder och hans tidigare skadeproblem.

– Ashley Cole som i dagsläget spelar i Chelsea ryktas vara på väg till Real Madrid, PSG och Manchester United. Han nobbar både PSG och Madrid då han gått ut med att han vill stanna i Premiere Leauge. Hans kontrakt går ut efter säsongen och han planerar att öppna förhandlingar med United.

Leave a Comment