Silly Season 2/7

Kroatiska SportSport skriver idag att Zvijezda Gradačacs bosniske försvarare Velibor Vasilic är på väg till Malmö. Man skriver att Vasilic, med två landskamper på meritlistan, kommer skriva ett kontrakt med Malmö nästa vecka.

*

Galatasaray sålde stjärnmittfältaren Mehmet Topal till spanska Valencia. Nu jagar de en ersättare. En tänkbar sådan är, Kim Källström. Det är turkiska Pas-Fotomac som skriver att tränaren Frank Rijkaard är beredd att betala drygt 30 miljoner för att köpa loss den svenske mittfältaren.

*

Förre danske storspelaren Michael Laudrup, 46, blir ny tränare för La Liga-laget Mallorca, uppger danska TV2. Han förväntas bli presenterad under fredagen.
Laudrup har tidigare tränat ligakonkurrenten Getafe, men senaste tränaruppdraget var i Spartak Moskva. Det senaste året har Laudrup dock haft ett uppehåll från fotbollen.

*

Enligt Marca har Real Madrid lagt ett officiellt bud på Liverpool-kaptenen Steven Gerrard, budet är värt 24 miljoner €. Liverpool som precis utsett Roy Hodgson till manager uppges vilja ha 30 miljoner € för sin kapten. Tysk media rapporterar även att Real Madrid lagt ett bud på Bayern-mittfältaren Bastian Schweinsteiger, 50 miljoner €.

*

Enligt Daily Mirror utesluter inte Fabregas ytterligare en säsong i Arsenal, trots Barça’s intresse. Dessutom skrivs det att Rosell förväntas att lägga ett nytt bud på Fabregas nu när han blir tillsatt som president. De säger även att Fabregas har träffat Wenger mellan fyra ögon och sagt att han vill spela för Barça, dock ska han aldrig ha sagt att han vill lämna Arsenal. ”Jag är mycket stolt över att få vara kapten i Arsenal och jag älskar denna klubb och jag har respekt för den. Jag kände oerhörd stolthet när jag blev utvald till kapten”.
Barca är även ute efter Liverpools mittfältare, Javier Mascherano. Enligt ”The Sun” är Barca beredda att lägga ett bud på 30,4 €. Detta blir av så fort affären med Touré och City är i hamn.

Leave a Comment