Silly season: 3 januari

Då var den tredje dagen på Silly season över och här är lite av det som hänt:

Johan Djourou ska vara på väg att lånas ut från Arsenal till Hannover 96 för att få lite speltid.

Jermaine Jenas återvände idag till Tottenham efter en misslyckad lånetid i Nottingham Forest.

Detsamma gör israelen Yossi Benayoun som Chelsea nu kallar hem från West Ham.

Lite nordiska rykten har vi också haft under dagen bland annat skriver Gazzetta delo Sport att Lazio ska vara intresserade av Malmö FF:s Jiloan Hammad.

Gamla AIK bekantingen Derek Boateng är enligt Daily Star nära att bli utlånad från Dnipro till Fullham.

Juventus lånar in försvararen Federico Pekusi från Atalanta för resten av säsongen.

Tottenham har gjort klart med förre Manchester United tallangen Zeki Fryers från Standard Liege.

Både Stokes Ryan Showcros och Evertons Phil Jagielka har satt pennan till pappret och skrivit på nya kontrakt och dessutom verkar nu plötsligt Arsene Wenger positiv till att nå en lösning med Teo Walcot om att göra detsamma.

Enligt Daily Mirror ska Chelsea vara beredda att erbjuda Marko Marin till Bayern Leverkusen troligt visst för att underlätta en affär om Andre Shurrle till sommaren.

Daily Mirror skriver också idag att Arsene Wenger har gjort en förfrågan kring Atletico Madrids Adrian Lopez och enligt rikterna är Arsenal bereda att ge 14 miljoner pund för spanjoren.

En annan som verkar lämna till sommaren är Fernando Llorente. Atletic Bilbao bekräftar på sin hemsida att han förhandlar med Juventus till sommaren då hans kontrakt går ut.

Slutligen har väl ingen missat Roberto Manicini VS Mario Balloteli idag på Citys träning. Frågan är nu om inte Ballotli nu gjort sitt i City tröjan?

 

Leave a Comment