Silly Season: 5 Januari

Här kommer transferfönstrets rykten och övergångar som hänt under dagen! Inte speciellt mycket som hänt idag.

– Vi börjar i london där Johan Djourou lånas ut till Hannover 96. Han ska stanna där restan av säsongen och detta kanske var bra för 25-åringen då han endast spelat två matcher för Arsenal.

– Rio Ferdinand kommer att bli kontraktlös till sommaren om inte Sìr Alex erbjuder ett nytt kontrakt. Men enligt Aftonbladet har Sir Alex sagt att de inte har någon panik och att de tror att han kommer att stanna.

– Pato har lämnat, Robinho ryktas vara på väg bort och nu kommer även Abate som är på väg ut ur Milan. Zenit är intresserade av Ignazio Abate och det ska ha kommit ett bund på omkring 85milj kronor. Men enligt Allegri, Milan’s tränare vill han inte uttrycka sig att han är på väg ut.

– Wellington Paulista som spelar för Cruzerio i Brasilien är nu utlånad till West Ham. 28 åringen har tryckt in 75 mål på 160 matcher. Han är så gott som klar har West Ham skrivit på sin hemsida. Förutom detta lån har West Ham gjort klart med Joe Cole och även Arsenalspelaren Chamakh.

– Kan Zlatan bli lagkamrat med Balotelli igen? Nja, inte om vi ska tro PSG tränaren Ancelotti! De har ju redan Zlatan på den possitionen säger han, och även om de skulle fungera bra ihop så har ju PSG redan Lavezzi, Menez och Gameiro. Så Zlatan och Balotelli lär inte spela ihop i PSG men i framtiden kanske?

– Svensken Sebastian Larsson ska vi inte prata om utan hans lag Sunderland, de vill förstärka försvaret. Anderlechts försvarare Roland Juhasz. Men ingen övergång verkar bli klar utan Sunderland verkar vilja låna försvararen.

Leave a Comment