Silly Season: 7 Januari

Ganska mycket rykten idag, här nedan ser ni dessa och även övergångarna som skett under dagen:

– Lewis Holtby kanske redan kommer i januari till Tottenham. Han har själv bekräftat att hans nästa adress blir Tottenham, hans kontrakt går nämnligen ut i sommar med sin nuvarande klubb Schalke. Enligt Schalkes klubbdirektör Horst Heldt har Schalke inga problem med att han försvinner redan nu i januari, men om det ska ske måste det ske fort eftersom att Schalke måste börja söka efter en ersättare till Holtby.

– Chelsea verkar ha ställt in siktet på ännu en brasse. Nyligen var det Oscar som vart köpt av den engelska storklubben, och han har inte gjort något dåligt jobb i Chelsea. Nästa brasse kan vara Taison från Metalist Kharkiv. Den offensiva mittfältaren intresserar även en annan klubb i den engelska högstaligan men klubbens namn är okänt.

– Nu är det helt klart, den skadedrabbade AIK mittfältaren går till Brommapojkarna. Det är Özkan jag talar om, riktigt trist med alla dessa skadeproblem. 26-åringen kom till Gnaget 2006 och det vart inte mer än 63 matcher. AIK har bekräftat övergången på sin hemsida och de önskar honom lycka till i framtiden.

– Ännu ett rykte som blev sanning och ännu en svensk som det handlar om. Nu är det Fredrik Stoor som lämnar Vålerenga och skriver på ett ettårskontrakt med Lilleström. Högerbacken var utlånad till Lilleström den gågna säsongen så det är troligt att han trivdes. 28-åringen har spelat för Fulham och Hammarby.

– Vem visste att bråket mellan Balotelli och Mancini skulle bli en av Silly Seasons största snackisar än så länge? Nu kommer ännu ett rykte om Mario. Napolis president Aurelio de Laurentiis har avslöjat att Balotelli är hans drömvärvning. Om han fick välja skulle Cavani och Balotelli spela tillsammans, och om detta blir sanning blir man riktigt sugen och se om Napoli presidenten lyckats med sin drömvärvning.

– PSG värvade i somras från Milan, både Zlatan och Thiago Silva nu kan det bli vändning på detta, Nu vill Milan ha någonting tillbaka. Mohamed Sissoko kan vara Milans nästa värvning, Sissoko som inte får mycket speltid av Ancelotti. Men Milan vill inte ge någon jätte summa för den bänkade mittfältaren, runt 20-30 miljoner kronor enligt La Gazzetta dello Sport.

– Loic Remy har nobbat QPR som jag skrev igår va intresserade av honom. Han har inte heller visat så stort intresse för Newcasle som också var rätt så intresseade av Remy. Inter ger sig nu in i kampen om fransmannen, men de vill helst få över honom på lån. Men Marseille är intresserade av pengarna och hoppas på något storbud från england.

– Vi fortsätter i Italien fast nu till Juventus som försöker få till sig Drogba. De är intresserade av 34-åringen men innan det bekräftar att de tänker köpa honom måste de få reda på om deras ekonomi räcker till för att få hem den gamle Chelsea spelaren.

– Yann M’Vila och hans klubb Rennes har fortfarande inte fått några bud. Arsenal, QPR och även Tottenham sägs vara intresserade av mannen som spåddes en lysande framtid. Det som stoppade honom var ett landslangsbråk och även att han blivit benkad i Rennes. Så det bästa kanske inte är att gå till en storklubb som Arsenal eller Tottenham? om han nu blir köpt av en av dessa så kanske en utlåning till ett lag som vill ha honom i startelvan får igång honom.

– Sir Alex Ferguson kanske redan ska göra sig av med David De Gea som han köpte sommaren 2011. Han har ryktats vara på väg till Real Madrid, och Sir Alex har själv berättat att han ska fundera vad han ska göra med målvakten. om det nu händer någon lär han redan ha en målvakt som B plan.

– Frank Lampard hör bara ihop med Chelsea, nja kanske inte efter sommaren. Steve Kutner, Lampards agent bekräftar nu att någon förlängning med Chelsea blir det inte! 2001 kom Lampard till klubben och t.o.m. han verkar börja inse att hans karriär i klubben är över. Så vi får se vilka lag som smyger sig fram och vill köpa engelskmannen.

–  Martin Olsson som nu spelar i Blackburn sägs ha West Ham som jagar honom. De har lagt ett bud på svensken med hur mycket kommer inte att avslöjas. 24-åringen har haft West Ham’s tränare tidigare i sin karriär i Blackburn, så tränaren Sam Allardyce känner väl till hans kvaliteer.

Leave a Comment