Silly Season: 9 Januari

Inter letar i Manchester efter anfallare och Liverpool verkar få tillbaka en spelare som varit på utflykt. Zlatans PSG har Anelka i PSG’s träningsoverall på träningen kan detta bli en värvning? Ett par rykten idag, här nedanför kommer dom allihopa, kolla gärna in dom.

– Det är inte riktigt sommar ännu men Sky Sport Italia har avslöjat Milans sommarönskelista. Milan managern har sagt att det inte blir några forward köp just nu. Så till sommaren kanske Milan shoppar loss. Mattia Destro och Gaston Ramirez är på Milans önskelista, får se om de får hem spelarna till sommaren.

– Theo Walcott stannar troligen i Arsenal. Flera brittiska medier skriver att han är på väg att skriva på ett kontrakt som är värst 260milj kronor på 5 år.

– Kan Beckam gå till Qatar? Det är klart att han lämnat LA Galaxy och han har blivit erbjuden ett 2års kontrakt i Qatar Stars Leauge.

– Galatasaray förhandlar med Wesley Sneijder. Men det är inte hans första val direkt och det finns många som är intresserade av holländaren.

– Italien klubben Inter har ögonen på Manchester City’s Edin Dzeko men även Loic Remy och Leandro Damiao. Eftersom att flera klubbar jagar de två sistnämnda spelarna så är Dzeko mest troligast. Men inget bud är lagt med Inter funderar på ett bud på 260milj kronor för Dzeko.

– Tom Ince som nu är 20år lämnade Liverpool 2011 för att gå till Blackpool. De har gått bra för honom, så bra att Liverpool vill ha tillbaka U21-landslagsmannen. 62milj kronor kan Liverpool vara på väg att erbjuda Blackpool för att släppa honom.

– Reading som ligger risigt till i botten av Premier Leauge har ögonen på Uniteds Danny Welbeck. Resten av säsongen verkar Reading vilja låna in anfallaren. Mer om detta kommer troligen.

– Sunderland värvar Alfred N’Diaye från Bursapor.

– Nicolas Anelka tränar med Zlatans PSG. Nu kan han vara på väg dit eftersom att han vill lämna sin kinesiska klubb. Men ett flertal andra klubbar verkar vara intresserade och PSG har inte gått ut med något intresse ännu.

– PSG’s sportchef säger att Ronaldo inte är omöjlig att värva. Det finns ingen kontakt i dagsläget med den dagen kontraktet tar slut med Real så finns det 4-5 klubbar som kommer vara med och slåss om honom. PSG är en av de klubbarna som har chansen säger han.

Leave a Comment