Silly Season so far- West Ham United: Joe is back

Det har varit åtta minst sagt händelserika dagar för laget från östra London. Tre spelare är helt klara (Joe Cole, Chamakh och Sean Maguire). Brasilianaren Wellington väntas också bli klar i dagarna. Den 28-årige brassen Wellington Paulista kommer närmast från Cruzeiro och är nog för de flesta en okänd förmåga. Precis som Chamakh är det dock ett lån fram till sommaren med en köpoption efter det.

Även Martin Olsson är enligt flera källor nära West Ham och är välbehövlig på en vänsterkant som är väldigt tunn i West Ham. Summor mellan 10-30 miljoner kronor nämns i engelsk press.

Bland lite mer otroliga nyförvärv nämns Marseilles stjärnanfallare Loic Rémy och David Beckham. Runt fransmannen finns det säkert ett intresse men prislapp och storklubbars intresse gör värvningen mindre trolig. David Beckham är ett riktigt långskott i engelsk press men han var dock på matchen mot United i lördags och är dessutom uppvuxen bara ett stenkast ifrån Upton Park.

Precis som vanligt när det är transferfönster nämns Rio Ferdinand som potentiellt nyförvärv men magkänslan säger att en återkomst inte kommer ske innan sommaren.

Roligast hittills är helt klart att Joe Cole är tillbaka på sin rätta plats. Den korta engelsmannen stod för en drömdebut i lördags då han serverade Collins två gånger och fick stående ovationer när han lämnade planen. Finns något väldigt vackert över att se Joe i den finaste av tröjor igen. Joe Cole kommer alltid gråta ljusblått och blöda vinrött.

Mycket som hänt redan och säkert kommer mycket mer att ske under resten av månaden. Viktigast för West Ham är dock att man behåller Diamé och Winston Reid som varit de bästa spelarna hittills.

Leave a Comment