Stor sorg….

Idag märke jag att min kanalleverantör tagit bort TVSport vilket innebör att jag inte kommer att ha någon möjlighet att följa La Liga från min tv-soffa. Jävla idioter!!! Nu måste jag till en snabb lösning innan helgen då Real Madrid möter Atletico. Imorgon ska jag sätta min sambo på detta ärende, dvs att ringa runt och försöka lösa detta i-landsproblem. Jag jobbar hela dagen och  har tyvärr inte möjlighet att fixa det.

Visst kan man kolla på matcherna via stream, men det är inte samma känsla. Jag vill se fotbollsmatcherna på min 42 tums plasma TV. Helgen börjar närma sig och så också paniken att inte få se på matchen. Återstår att se hur denna soppa slutar.

Imorgon natt spelar mitt kära Chile mot Argentina, ett riktigt hatmöte, i kvalet till VM. Men precis som alltid i matcherna mot dem bättre nationerna så tror jag att chilenarna kommer att vara övertända och få en man utvisad eller få en straff emot sig. Det händer alltid. Jag hoppas givetvis på en seger och att spelarna glömmer lillebrorskomplexet. Chilenarna har alltid haft för stor respekt mot argentinarna. Vamos chilenos!

Sedan är frågan om man orkar att kolla på matchen, den sänds på Viasat 1 kl 01.00. Inte den bästa tiden om man ska jobba dagen där på. Mycket lutar dock att man kikar på matchen i alla fall.

 

/ Fotbollsoraklet

1 Comment

 1. DUTTY P

  OFATTBART!!!
  Läge att ringa JO och klaga…
  Bror, ända jag säger använd sopCast. koppla till Tv.
  du har hela livet i soffan sen…

  bless
  /P

Leave a Comment