Sunderland utnyttjar inte köpoption på Cissé

Fransmannen Djibril Cissé som kom på lån från Marseille till Sunderland i början av säsongen 2008/09 får börja leta ny klubb. Efter 38 framträdanden och 11 mål är nu lånesejouren hos Sunderland över, som lyckades hålla sig kvar i Premier League till slut. Man väljer trots det att inte utnyttja den köpoption som sägs ligga på 130 miljoner kr.

Ordförande Niall Quinn hade följande att säga till Sunderlands officiella hemsida: ”Vi önskar Djibril lycka och vill tacka honom för hans bidrag till klubben denna säsong”.

Marseille är inte särskilt sugna på att få hem fransmannen igen och han har själv sagt att han och familjen trivs väldigt bra i England. Om vi har tur får vi se fotbollsvärldens fulaste frisyr även nästa år i Premier League.

6295059

4 Comments

  1. Skulle vara kul om han går till ngn av nykomlingarna i PL, ge dem lite extra kraft i anfallet. Om han har otur kan han gå klubblös länge..

  2. Blir nog svårt ekonomiskt för en nykomling med tanke på hans lön. Dock skulle det vara väldigt kul om han gick till typ Burnley. En sak är säker och det är att han platsar i väldigt många klubbar i England.

  3. Som det ser ut nu verkar han dock gå tillbaka till Marseille trots allt. Marseilles sportdirektör Jose Anigo säger att Cissé är välkommen tillbaka, precis som han borde vara och att ingen tvingade honom att lämna Marseille.

  4. Jo det är sant, han platsar i många, men frågan är vilka som är bereda på att ge sig in i leken?

Leave a Comment