Swansea lånar talang från Chelsea

Swansea är ett lag som föredrar en passningsorienterad fotboll pådrivna av den skicklige managern Brendan Rodgers. Nu har Rodgers, som har ett förflutet i Chelseas organisation, värvat en av de brittiska öarnas mest talangfulla passningsspelare. Det är 18-årige Josh McEachran som tar steget och flyttar till Wales resten av säsongen.

Josh McEachran har under ett flertal år varit stjärna i de engelska ungdomslandslagen, detta trots att han har skotska föräldrar. Konkurrensen i Chelsea har dock visat vara sig alltför svår och därför lånas McEachran nu ut till Swansea resten av säsongen.

Den 18-årige U21-landslagsmannen är en vänsterfotad, erkänt skicklig passningsspelare som har en spelstil som mycket sammanfaller med den tekniska och snabba spelstilen som Swanseas manager Brendan Rodgers förespråkar.

McEachran begärde en lånetransfer till Wigan innan säsongen men fick den avslagen då han sades ingå i Chelseas A-lagsplaner. Eftersom det varit tufft för McEachran att få speltid så blir nu lånedealen med Swansea ett faktum.

1 Comment

  1. Andreas Koskinen

    Var och såg Chelsea-Newcastle live förra året och då hoppade just denna spelare in. Han är otroligt begåvad och han är bättre live, än från TV-soffan!

Leave a Comment