In med Rezart Taci?

Det sägs att den Albanske affärsmannen Rezart Taci är mycket benägen att köpa loss AC Milan. Taci har setts tillsammans med vicepresidenten Galliani, men han säger själv att det inte har något med det att göra.
– För tillfället är inget köp aktuellt. Men både Galliani och Berlusconi vet att om de är intresserade av att göra sig av med majoriteten av klubbens aktier är min grupp redo att lägga ett bud, säger han till Gazzetta Sportiva.

Milan har långt i från startat säsongen bra och det ligger en stort obalans i klubben. Leonardo pekas ut som syndabock i detta omotiverade lag. Jag tycker verkligen inte man skall lägga skulden bakom honom, han kom in och hade defenitiv inte någon lätt uppgift. För så lätt är det väl inte att få några trötta överbetalda spelare att spela bra.

Milan måste vara den svåraste klubben att leda i dagens fotboll. Som tränare får man ta emot mycket kritik, titta bara på Ancelotti med alla sina titlar, även fick han kritik. Där tyckte jag dock att Milan gjorde helt rätt eftersom han hade varit i klubben lite väl länge. Jag tycker detsamma om Milans Presidenter, Berlusconi och Galliani är båda omotiverade, de ger upp spelare alltför lätt på transfer och sköter det inte lika bra. Berlusconi har för mycket i tankarna för att hålla koll på en toppklubb som Milan.

Det som behövs just nu i Milan är just det, 8 miljarder. Pengar kanske inte löser problem, men jag tror att Taci kan vara rätt man för uppdraget, han känner suget efter att ta över en klubb.

galliani rezart

Leave a Comment