There´s a new sheriff in town

Först fick han Gerrard att sluta tänka på en flytt till Real Madrid.
Sedan ersatte han saknaden av Yossi Benayoun med att värva Joe Cole på fri transfer och såg därmed till att klubben tjänade 50 miljoner på affären.
Sedan går han ut och lovar att Torres blir kvar och i samma andantag förklarar han för Javier Mascherano att det är Liverpool som bestämmer när och om han ska säljas.
Roy Hodgson har inte gjort en enda tävlingsmatch som tränare för Liverpool men har redan visat vem han är.
Liverpool är inte längre någon klubbs knähund som viker ner sig. Dem spelarna man vill behålla behåller man och den klubb som vill annorlunda kommer att få tömma sin plånbok rejält.
There`s a new sheriff in town.

Redan nu tycker jag Roy Hodgson vissat alla som tvivlade att han kan varta precis vad Liverpool behöver.
En hård förhandlare som inte viker sig för någon och som vet hur man får det man vill ha.
Vi vet alla hur det såg ut med Benitez förra året. Man sålde Xabi Alonso och köpte Alberto Aquilani och fick då lämna pengar emellan. Benitez pratade om back-up för Torres en back-up som aldrig kom.
Hodgson har bara haft hand om klubben någon månad och har redan uträtat mer.
Hodgson kom till Liverpool med ett uppdrag under sommaren. Se till att behålla stjärnorna och förstärk truppen i övrigt och det har han lyckats med strålande. Man kan tycka att det är dumt att behålla Mascherano om han vill lämna men saken är klar det är ”Roy Hårdgson” som bestämmer vem som lämnar klubben och när.

Jag ser fram emot att se Liverpool under Roy Hodgson den här säsongen och fortsätter han med sin hårda stil och Joe Cole får vara skadefri för en gång skull och allt fungerar då kan det här bli ett bra år för Liverpool.

Leave a Comment