Tungviktismöte

USA-England kanske redan känns avgjord för många. England ses som ritkiga favoriter i detta VM. Men frågan är, kan Capello bryta Englands förbannelse? Ja, det ska bli spännande att se. Men just idag så får England det svårt.

England har som bekant ett av VM:s bästa lag. Med en glödhet Rooney på topp så kan vad som helst hända. Det gäller verkligen att han presterar. Gör han 5-6 mål i detta VM så garanterar jag er att England når minst semi-final.

USA har gjort ett riktigt bra kval och kommer med ett okänt lag för många. Stjärnorna i det Amerikanska laget är väl, Tim Howard från Everton, Oguchi Onyewu från AC Milan, Clint Dempsey från Fulham och Landon Donovan som till vardags spelar i LA. Galaxy. Även den unga stjärnan från Villareal, Jozy Altidore, är en favorit i mina ögon. En spelare som har snabbhet och kyla i sina avslut. Annars har de ett spännande lag som man inte riktigt vet så mycket om.

Nog talat om de bådas trupper. England kommer gå in för seger i denna matchen. Jag tror dock att USA kommer starta matchen genom att försvara sig väldigt noga. USA är kända för sina vassa omställningar. USA har en del snabba spelare inte minst Altidore från Villareal. Jag tror att USA:s snabba omställningar kan straffa England och jag tycker det vore väldigt kul om USA går och vinner sin första match. England är dock revanschsugna och känner säkerligen att detta är deras mästerskap då de har floppat år efter år.

Det kommer i vilket fall bli en rolig drabbning när de båda lagen möts. Matchen börjar 20.30 ikväll och då får vi se hur det går!

Jag tror på 2-2. Vad tror du? Lägg en kommentar nedan!

Leave a Comment