Underbara Serie-A

Jag vill först börja detta blogginlägget med att säga: Fyfan vad skönt att det är helg!

Så, nu fick jag det sagt. Helgen kommer att bestå av fotboll, mycket fotboll. Mitt fokus kommer i helgen att ligga på SerieA. Matcher ni inte får missa är, InterNapoli på lördag 20.45 och JuventusMilan på söndag 20.45.

Inter har fått en riktigt bra start under Ranieris ledning. Frågan är bara, kommer succén att fortsätta? Napoli är, som vi vet tidigare, ett väldigt bra fotbollslag. Inter får dock en liten för del i att man spelar hemma på San Siro. Skulle de båda lagen istället mötas i Neapel skulle Napoli med största sannolikhet vinna. Napoli är ruggigt starka på hemmaplan. Det har vi fått se tidigare denna säsong.
Mitt tips är att matchen slutar 2-2. Inget av lagen är rädda för att anfalla och förmodligen kan det bli 4 mål i en match som denna.

 

Den andra matchen som jag inte får glömma är Juventus-Milan. Mycket kommer handla om den forne Milanspelaren, Andrea Pirlo, som har varit en av Juventus bästa spelare denna säsong. Jag har bara sett ytterst lite av årets Juventus och av det lilla jag fick se så spelade de riktigt bra och underhållande fotboll. De har ett spännande lag, särskilt offensivt. Det blir en tuff match för Milans del.
Tyvärr, men jag kan inte tippa ett resultat i denna match. Helgardering – Ja tack!

Här har ni en backstage film från Milans officiella hemsida. Det kan alltid vara trevligt!

Leave a Comment