Vad har hänt med Juventus?

Juventus, Italiens giganter från Turin. Juventus har verkligen underpresterat. Resultatmässigt samt spelmässigt har inte varit bra under den senaste tiden. Felipe Melo och Jonathan Zebina har varit förbannade och svurit åt sina egna fans, Melo blir nog inte kvar så länge till i klubben skulle jag inte tro. Melo- en riktig floppvärvning. Han som var så bra blev plötsligt så dålig. Uselt betende av Juventusspelarna Zebina och Melo, sådant påverkar en hel klubb. Melo och Zebina lär inte vara allt för populära hos Juventus-fansen ett tag framöver.

Juventus leder med 3-0 mot Siena, tabelljumbon. Siena ger aldrig upp i matchen och kämpar tillbaka och får 3-3 i matchen. Hur är detta möjligt? Juventus är känt för sin stabilitet, det har man defenitivt inte visat under senare tid. Särskilt inte när man förlorade mot Fulham med 4-1. Jag menar inte att Fulham är dåliga på något sätt, Fulham är ett lag man ska ha respekt för och speciellt mittfältaren Bobby Zamora. Men när man kommer till England med en 3-1 vinst så slarvar man bort det på detta viset. Matchen börjar visserligen bra i och med Trezeguets mål i den andra minuten men sen så säger det PANG och Juventus är ute ur matchen.

Tar man en närmare titt på Serie A så ser det inte så hemskt ut som jag påstått men jag tycker verkligen inte att man ska vara nöjda med en femte plats. Juventus har verkligen en del att ta tag i. Diego har inte heller varit en toppenvärvning. Man måste hitta tillbaka till sitt gamla spel samt försöka utnyttja motståndarnas svagheter något som Juventus gjort dåligt. De spelar på sitt spel och så får det gå som det går, lite så känns det. Men det största problemet är Zebina och Melo och det måste Juventus ta tag i direkt..

Leave a Comment