"Väntar på ett samtal"

Adebayor vill åka ”hem”.

Emmanuel Adebayor har haft stora konflikter med sin nuvarande tränare, Mancini och pga konflikterna och det svaga förtroendet som Mancini har för Adebayor så har Togolesen blivit utfryst i Manchester City. Nu vill Adebayor återvända hem till staden som fick honom att le igen. Jag snackar självklart om staden Madrid, och om klubben Real Madrid. Real Madrid är även dem, desperata och på grund av det så jagar Madrid en anfallare. Förra veckan, så sade José Mourinho att han föredrar Adebayor före än Neymar och Kun Aguero.

”The special One” gjorde det igen, och ni vet nu vad jag pratar om. Återigen så har han gått ut från presskonferensen med ett intressant tal bakom sig. Adebayor berättade till Marca att han snackade med José Mourinho innan semestern drog igång.

– Han (José Mourinho) sa att han ville att jag skulle stanna. Om han skulle ringa mig nu, skulle jag ta första planet till Los Angeles. Jag vill inte hitta en annan utgång än att återvända till Real Madrid. Jag väntar på deras samtal, förhoppningsvis kommer det samtalet att ske.


2 Comments

  1. ogen

    Real vinner aldrig något

  2. Salar Alavi

    Ogen

    Jag förstår inte vad det har med detta och göra.. 🙂

Leave a Comment