Väsbys tränare: "Vi har ett jättebra läge att besegra Hammarby"

På Lördag är det årets kanske mest märkliga match för Hammrby. Då ställs man mot ärkerivalerna AIK:s farmalag Väsby United.
Situationen är nästan skrattretande och en förlust i den matchen skulle få varenda AIK:are att antagligen hånflina och få varenda Hammarbyare att brusta ut i grått.
Kort sagt för Bajen handlar det nu om heder.
Med anledning av det här slängde jag iväg ett mail till Mikael Hjelmberg som är assisterande tränare i Väsby United och tidigare varit ansvarig för AIK:s ungdomar.
”Det känns som att vi har ett jättebra läge att besegra Hammarby.” säger Väsby tränaren.
”Vi känner oss i fin form efter två raka segrar (Assyriska och Brage) samtidigt som Hammarby kommer ha en enorm press på sig.”
”Matchen mot Brage är ingen klockren insats från vår sida, men å andra sidan är väl det på styrka, att besegra ett bra lag trotts att man inte spelar på topp.”
Väsby har Calle Nyström avstängd men i övrigt kommer man till Söderstadion med fult manskapp och Micke Hjelmberg lovar att man kommer göra sitt yttersta för att vinna matchen.
”Det kommer att vara väldigt inpirerande för våra spelare att springa ut på Söderstadion.”
Väsby tränaren säger att man blivit mer stabila i försvaret och även har vässat sin offensiv. På Lördag får vi se hur långt det räcker mot Hammarby.

Leave a Comment