Veckan lag

Veckans lag

Veckans lag varje onsdag. Onsdag till onsdag här på fotbollsoraklet. Vi listar de spelarna som har varit bäst denna vecka. Denna vecka tyckte vi att dessa spelare förtjänade en plats.

Målvakt

Joe Hart, Birmingham

Spelade riktigt bra i helgens match och kommer därför med på listan. Fina räddningar och ingrippande av unge Joe. Hart har tagit Birmingham till nya höjder.

Högerback
Abate, Milan
Abate spelar bra och följer med bra upp i anfall. Han visar att han ska spela i Leos lag bygge. Abate gör en riktigt bra match.

Mittback
Tonel, Sporting
Gör en mycket bra match, vann sin match i match mot Saha. Betyget kunde dock ha varit ett snäpp bättre om han lyckats hindra Cahill komma in i straffområdet på det sättet vid 1-0 målet.

Mittback

Cris, Lyon
Cris spelar väldigt stabilt i Lyons backlinje då han räddar dem ett antal gånger. Cris spelar enkelt på ett väldigt bra sätt. Högt betyg till Cris!

Vänsterback

Evra, Man United

Spelar säkert och tar inga risker mot Milan. Han visar att han är en ytterback i allra högsta klass. Mycket bra spelat av fransmannen.

Höger Mittfältare

J. Makoun, Lyon

Lyons mittfältare Makoun gör en bra match. Han är rörlig och visar sig och vill hela tiden ha mål. En spelare som kanske inte utmärkte sig så märkvärdigt, fram till den 47e minuten då han skjuter in 1-0 målet som också blev segermålet. Ett mycket vackert mål av Makoun.

UCL 2nd Round 1st Leg – Lyon Real Madrid Highlights

Mittfältare

Danny Murphy, Fulham

Murphy Assisterar till 1-0 och är i övrigt tillbaka i gammal god form. Vinner dueller och jagar boll. Fulhams offensiva spel bygger mycket på Murphys spelsinne. När han är i det slaget han var idag är mycket redan vunnet. Murphy förtjänar verkligen en plats i veckans lag.

Mittfältare

Assuncão, Atletico Madrid
Står för fina passningar och brytningar i matchen och är allmänt säker. Hade en jättebra första halvlek och följer upp med även en bra andra halva. Assuncão spelade riktigt bra i matchen mot Barcelona när hans Atletico tog en viktig seger.

Vänster Mittfältare

Ronaldinho, Milan
Ronaldinho var bäst när Milan slog Udinese. Han spelade också riktigt bra i matchen mot United och det ser ut som om han har hittat tillbaka till glädjen i sitt spel.

UCL 2nd Round 1st Leg – AC Milan-Man United Ronaldinho 1-0

Anfallare

Klas Jan Huntelaar, Milan
För Huntelaar lossnade det verkligen då han stod för två mål mot Udinese. I CL-mötet mot United var han nära att göra mål men dessvärre blev det inget. KJH går mot sin gamla form?

Anfallare

Wayne Rooney, Man United
Wayne Rooney visade verkligen att han är i sitt livsform när han iskallt gör två nickmål mot Milan i CL-mötet i tisdags. Riktigt starkt gjort av Engelsmannen Wayne Rooney.

UCL 2nd Round 1st Leg – AC Milan Man United Rooney 3-1

Leave a Comment