Veckans mål i Serie A

Helgens Serie A-omgång bjöd för en gångs skull inte på några riktiga kalasmål som vi annars är vana vid att se men här kommer i alla fall veckans tre bidrag.

 

• Zlatan Ibrahimovic, Milan (vs Lecce)
Segertåget Milan fortsätter att ånga på i ligan och har nu ryckt ifrån Juventus i ligatoppen. Den ständigt omtalade Zlatan Ibrahimovic gjorde i helgen sitt 19e Serie A-mål och gick på så sätt förbi Antonio Di Natale i skytteligatoppen. Det var dessutom inte vilket mål som helst utan en riktig rökare som Lecces målvakt inte hade en chans på.

Zlatans dundrare går att se HÄR

 

• Gargano, Napoli (vs Cagliari)

Formstarka Napoli stod för en riktig urladdning hemma mot Cagliari då laget vann med hela 6-3. Edison Cavani gick för ovanlighetens skull inte att hitta i målprotokollet efter matchen men däremot fick vi se honom göra en elegant framspelning till Gargano som lika elegant först lurade några Cagliari-spelare och sen sköt in bollen i mål.

Garganos mål går att se HÄR

 

• Fabio Borini, Roma (vs Palermo)

Roma tog en stark skalp i lördagskväll då laget besegrade hemmastarka Palermo på Sicilien. Matchens enda mål gjordes redan i den tredje minuten av Fabio Borini men i detta fall så är det inte själva målet som är det vackra utan det är Lamelas framspelning som är iögonfallande. Med en retfull tunnel på Munoz spelar han fram Borini som kommer i en perfekt löpning och gör inga misstag när han rullar in bollen bakom Viviano. Borinis kyla i all ära men Lamelas framspelning är fantastiskt vacker.

Borinis mål (och Lamelas framspelning) går att se HÄR

Leave a Comment