Veckans mål i Serie A

Ännu en Serie A omgång är spelad och även denna helg fick vi äran att avnjuta tre väldigt vackra mål. Vilket tycker ni var snyggast?

• Zlatan Ibrahimovic, Milan (vs Cagliari)

Att Zlatan gör mål i match efter match är inte direkt någon överraskning och nu toppar den store svensken ensam skytteligentoppen. Oddsen på att Ibra skulle göra mål även i söndagskvällens match mot Cagliari var med andra ord inte särskilt höga. Och visst skulle han smälla dit ett mål och inte vilket som helst. Efter drygt en halvtimmes spel fick Milan frispark i ett bra läge. Zlatan stiger självklart fram men istället för att gå på kraft som han ofta gör så kom här istället en snyggt placerad frispark i Agazzis högra hörn.

Ibras frispark hittar ni HÄR

• Miralem Pjanic, Roma (vs Bologna)

Roma hade överraskande problem med Bologna. Försvarsspelet var stundtals väldigt darrigt och laget hade svårt att komma någon vart framåt. Inte helt överraskande tog även Bologna ledningen och Roma såg ut att gå en tuff dag till mötes. Men strax efter Di Vaios 1-0 så fick även Roma ett bra frisparksläge. Flera romanisti suckade förmodligen högt då Totti tog sats med tanke på att Tottis frisparkas alltid (ALLTID!) betyder pet+hårt skott i muren. Men förvånade nog var det Pjanic som sprang fram till bollen och placerade skickligt in bollen i mål. En frispark som Zlatan alltså sedan kopierade på kvällen.

Pjanic fullträff hittar ni HÄR

• Rodrigo Palacio, Genoa (vs Napoli)

Han må ha fotbollsvärldens fulaste frisyr men oj vad han kan göra snygga mål!

Palacios supermål hittar ni vid 1:07  HÄR

[poll id=”108″]

2 Comments

  1. Mattias Sörensson

    Lägger min röst på Zlatans. Så jävla snyggt!

  2. Säger du bara för det är Milan 😉

Leave a Comment