Veckans mål i Serie A

Omgång 24 är avslutad i kära Serie A och denna helg var det Cuadrado, Donati och Pirlo som bjöd oss på de vackraste målen. Vilket tyckte NI var snyggast?

 

• Cuadrado, Lecce (vs Siena)

Lecce vann i helgen den så kallade sexpoängsmatchen hemma mot Siena i kampen om överlevnad. Resultatet skrevs tillslut till hela 4-1 till hemmalaget från Apulien. Snyggaste målet i matchen bjöd Cuadrado på när han på mitten på den egna planhalvan (!!!) får tag på bollen och sen rusar förbi allt vad Siena-försvar heter för att sedan göra några överstegare och avsluta med en vacker chipp över Siena-målvakten. Ett oerhört vackert mål!

Cuadrados soloprestation hittar ni HÄR!

 

• Donati, Palermo (vs Lazio)

På söndagskvällen rent utsagt krossade Palermo Lazio nere på Sicilien med hela 5-1. En tung förlust för Romlaget som fick åka hem med svansen mellan benen. Donati stod för matchens mål då han drog på ett tungt skott strax utanför straffområdet rakt in i högerkrysset. Ett bombarskott som Marchetti var fullständigt chanslös på.

Donatis fullträff kan ni se vid 1:07 HÄR!

 

Andrea Pirlo firar sitt sköna frisparksmål, foto: juventus.com

Pirlo, Juventus (vs Catania)

Pirlo bevisade återigen att han fortfarande håller genom att slå in en mycket elegant och skicklig frispark i mål i hemmamötet mot Catania.

Pirlos frisparkspärla hittar ni HÄR!

[poll id=”111″]

Leave a Comment