Veckans mål!

En ny vecka har gått i och med det så bjuder vi nu på veckans mål,

Men det var ett mycket jämnt lopp mellan veckans snyggaste mål och eftersom jag inte kunde välja ett mål så får ni nu helt enkelt tre stycken fantastiska mål! Denna vecka har nämligen bestått utav nästan enbart vackra mål som borde uppmärksammas.

I gårdagens match mellan Manchester United och West Ham så fick vi se ett härligt första mål från Uniteds sida. En härlig snabb kontring med ett fint mål som grädde på moset. Observera Berbatovs härliga krossboll och Valencias direkt passning till Rooney. Magnifik spelförståelse från både Berbatov och Valencia. Matchen slutade 3-0 till Manchester United.

http://www.youtube.com/watch?v=Cteer-pcMdc

I matchen mellan Lille och Fenerbahce så stod Fenerbaches brasse Vederson för en riktig pärla. Ett underbart långskott otagbart för målvakten. Är Vederson den nya ersättaren till Roberto Carlos för det brasilianska landslaget när det kommer till långskot och frisparkar tro? Trots det vackra målet så slutade matchen 2-1 till Lille.

http://www.youtube.com/watch?v=UD5GSkjU8Dw

Ivica Dragutinović stod för ett fantastiskt frisparksmål i Sevillas 3-1 vinst över Mallorca. En väldigt fin placerad frispark med en härlig skruv som grundlurar målvakten totalt! Say no more, titta och njut, Ivica Dragutinović!

http://www.youtube.com/watch?v=APV9lLfSiTU

Njut utav målen så ses vi om en vecka med flera nya vackra mål!

2 Comments

  1. B:et

    bra mål du tog ut kalle, helt rätt! får vi se veckans fulaste eler nåt ???

Leave a Comment