Vem kan det vara?

Milan har länge varit ute efter en mittfältare, en mittfältare som i nuläget bara heter, MR X. När ska MR X presenteras, vem är MR X och varför tar den sån tid?

Det första man kan börja ta sig en funderare på är om Milan har haft siktet inställt på samma spelare hela tiden, troligtvis inte. De siktade på en stjärna. Nu ryktas inga stjärnor till klubben. Spelare som Montolivo och Aquilani är inga världsstjärnor för mig. Jag tror ingen annan bedömer dessa som världsstjärnor när man vet vad som finns där ute på marknaden.

Fabregas är väl i stort sett avskriven. Då menar jag naturligtvis inte att Milan inte vill ha Arsenalstjärnan utan att Fabregas vill till Barcelona. Barcelona vill ha Fabregas och Fabregas vill till Barcelona. Det är väl inget att snacka om, han ska inte spela i Milan. Så enkelt är det.

Marek Hamsik var i början av transferfönstret väldigt aktuell för Milan, men nu känns det mer avslaget kring Napolispelaren. Slovaken har under den senaste tiden gått ut och sagt att han vill stanna i Napoli. Så lät det dock inte innan, då var han väldigt intresserad av en flytt till mästarna, Milan. Frågan är, vad vill han egentligen? Troligtvis vill han spela för Milan. Liksom vem vill inte ha chansen att ta hem Champions League och ligan? Han senaste uttalanden om att han vill stanna måste bero på att han inte vill tappa supportrarnas förtroende. Milan kan ha haft siktet inställt på Hamsik som MR X från början? Men egentligen är jag väldigt skeptisk till om Milan någonsin haft något mål när de pekat ut en spelare som, Mr X.

Tysken Bastian Schweinsteiger är min personliga favorit och jag hoppas innerligt att han är den omtalade, MR X-värvningen. Men hur troligt skulle det vara att Schweinsteiger som är en riktig publikfavorit skulle lämna sitt Bayern Munchen för Milan? Jag ser inte chansen som särskilt stor. Och om de ska göra ett försök att värva tysken, hur mycket pengar måste inte Milan punga upp då? Troligtvis väldigt, väldigt mycket pengar. Pengar som de ska få ifrån vart då? Om nu Milan har en bestämd MR X på marknaden så kan det vara Schweinsteiger, men chanserna att han kommer ser jag som ytterst små..

Blir Montolivo Milanspelare? Foto: Roberto Vicario

Fiorentinaspelaren, Montolivo, ryktas allt mer som en av de troligaste värvningarna till Milan. Montolivo kan inte ha varit Milans första val. Jag säger inte att han är dålig, snarare tvärtom en mycket underskattad och talangfull spelare.
Galliani lovade stjärna och Montolivo är ingen stjärna. Efter Gattusos senaste uttalanden om att Milan behöver en till stjärna så nämner han Montolivo som en trolig övergång. Jag tror mer och mer på att det blir Montolivo som spelar i Milan kommande säsong.

Men oavsett om Montolivo kommer eller inte så kvarstår ju frågan, vem är Mr X? Det är inte Montolivo, men Mont

olivo blir troligen en Milanspelare utan att vara MR X, iaf enligt mig.

Montolivo plus ytterligare en spelare, det hade varit perfekt! Då vet man att Milan på allvar satsar på att ta hem CL och scudetton.

 

1 Comment

  1. yosef

    du skriver bra kompis fortsätt så!

Leave a Comment