We Global Now!

Ja, så heter DJ Khaled´s nya skiva. Det är också så jag känner inför att se Zlatan som kapten ikväll inför matchen mot Portugal. Egentligen tror jag inte att Sverige har någon chans mot Ronaldo & Co ikväll. Men jag tror We Go Global och sticker till Syd Afrika. Zlatan som kapten har vi skrivit om tidigare, bra val. Låt Ibra ta mera plats, det vinner han och laget på.

Förutom allt mindre viktiga fotbolls händelser, så jag har själv varit skadad i två veckor. Tillbaka på vänsterkanten var jag dock denna vecka. Hade en lika avgörande som lat roll i 2-2 matchen mot Dynamo Zizkov. Hade en assist på en vänsterhörna, som så många gånger förut. Annars vad har hänt? Eller vad händer?
Mourinho fortsätter att Make it Rain over Zlatan. Make it Rain kommer jag också göra nästa vecka då Alicia Keys besöker Prag. Självklart är DuttyP på plats med Backstage pass. Och Ja, ta en drink eller chat med Miss Keys. Sen är jag otroligt trött på Ronaldo Hype grejen, blir lite för mycket av det hela.
England och även Tyskland verkar ha problem med skador, men att alla tror Tyskland skulle få det svårt emot Ryssland, jag har svårt att tro på. Tyskarna är som maskiner, kommer vinna och gå till Syd Afrika,hamna på pallen som dom alltid gör. Tyskland har en tradition av att alltid bara där. Ryssland, ledsen STICK!!
Annars tycker jag veckan skräll i serie-A var Juventus vs Palermo 0-2. Nu har ö borna två saker att vara stolta över, klubben Palermo och Reggea artisten Alborosie som numera bor på Jamacia.
Im Global
/Dutty P

Leave a Comment