Ytterligare en härlig fotbollshelg är här.

I Barcelona kommer vi få se ett mycket spännande derby mellan just Barca och Espanyol. Ikväll får vi svar om Espanyol har lillebrors komplex. Dem blåvitrandiga har annars inlätt säsongen bra och jag tror dem har en bra möjlighet att ta tre pinnar ikväll. Brasseduellen mellan Nene och Dani Alves kommer att bli spännande att följa.

I Real Madrid så är rotationer att vänta. CL-match mot Zenit väntar nästa vecka. Cannavaro och Salgado stannar hemma i Madrid, samtidigt som Sergio Ramos och RvN återfinns i startelvan. Betis som ifjol besegrade Real på Manuel Luis de Lopera kan mycket väl skrälla ikväll. Deras andra halvlek mot Barca i veckan var mycket bra, och med lite tur hade dem också kunnat vinna den matchen. Jag tror Betis kommer att ge Real Madrid en rejäl match ikväll, tyvärr så tror jag dem blir poänglösa. Real Madrid känns stabila och med Higuain i högform så tror jag dem kniper tre pinnar.  

En annan spännande match är den mellan Atletico Madrid och Sevilla som spelas imorgon. Ever Banega väntas göra sin första match från start denna säsong i Atleticotröjan. Stor underhållning är att vänta från två anfallsglada lag.

Sedan hoppas jag att mitt Villarreal gör sitt jobb och vinner mot bottenlaget Sporting Gijon. Rossi finns med i truppen efter en längre tids skadefrånvaro och kommer säkerligen få göra ett inhopp. Även Pellegrini lär vila några av sina adepter inför Champions League nästa vecka.

 

/Fotbollsoraklet

Leave a Comment