Zlatan till Barcelona!

Zlatan kan med största sannolikhet skriva på för Barca denna vecka. Han säger själv det i en intervju att han är intresserad . Zlatan tjänar isåfall snäppet mindre i Barca. Men det är inte tillräckligt för att Zlatan ska tacka nej!

Redan i våras sa Zlatan i en intervju med Eurosport att han var sugen på att testa något nytt. Sedan dess har det spekulerats något enormt om honom. Men nu ska alltså den långa väntan om beslut vara över. Han kommer med största sannolikhet lämna Inter för Barca. För honom får Inter Eto och Hleb Samt 400 000 000 Kronor. Zlatan ska vara jättenöjd och ser fram emot att sätta på sig sin nya tröja. Vi ska inte säga att något är klart än. Men dom ska vara överens om att sälja zlatan. Tidigare i veckan ska Zlatan ha fått nummer 10 av Inter. han tackade och tog emot, eller som han sa i en Intervju med SVT:

– Jag fick inte nummer tio, jag ville ha nummer tio så jag tog det ( Skrattar )

Likt Zlatan?

Ja det kan man väl säga! Men nummer tio räckte alltså inte.

Jag tycker båda klubbar tjänar på det. Inter får massa pengar som dom kan använda som transferbudget. Barca får Zlatan som dom så gärna velat ha sedan i våras. Detta är ett steg uppåt i Zlarans karriär. Jag hoppas verkligen han levererar!

Zlatan

Zlatan

Leave a Comment