Veckans mål i Serie A

Det gjordes flera vackra mål i Serie A denna omgång och vad vi kan komma fram till är att det var volleymålens omgång. Vilket tyckte du var snyggast?

• Francesco Totti, Roma (vs Cesena)
Roma bjöd på riktig underhållning i lördagens match mot Cesena och störst underhållning var det Francesco Totti som bjöd på. Med sina två mål fördubblade han inte bara sin totala målskörd, det var även två mål som betydde att Totti numera är den spelare som gjort flest mål i samma klubb i Serie A. Hans 211:e mål var visserligen offside men det spelar ingen roll i detta fall.

Ni kan se Tottis pärla HÄR vid 0:26

• Emanuele Giaccherini, Juventus (vs Atalanta)
 Juventus fortsätter att ånga på som bara den i ligan och i helgens omgång var det Atalanta som åkte på förlust mot den gamla damen. Det bjöds även på ett riktigt vackert mål i slutet av matchen då Marrone elegant chippar in bollen till Giaccherini som möter på volley och skickar snyggt in bollen i mål.

Giaccherinis volley ser ni HÄR vid 0:24

• Antonio Di Natale, Udinese (vs Catania)
I 52a minuten mellan Udinese och Catania rundar Armero Legrottaglie i höjd med kortlinjen för att sedan göra en halvhög passning snett inåt bakåt där Di Natale hade laddat bössan och drog på för kung och fosterland. På volley, givetvis. Bollen dundrar hårt och snyggt in bakom Campagnolo i mål.

Di Natales supermål hittar ni HÄR vid 01:12

[poll id=”107″]

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *