Agüero räddade City

Manchester City tog emot Liverpool på Etihad Stadium och var hårt pressade att vinna för att kunna hänga på Man United i toppstriden.

City gjorde också det första målet, Milner kom loss på vänsterkanten och slog in ett lågt inlägg till Dzeko som bara behövde peta in den från nära håll. 1-0 till City efter 23 minuter. Några minuter senare kom dock repliken. Liverpool, som hade börjat matchen bäst, fortsatte spela efter att Dzeko fallit till marken i en närkamp och detta bäddade för Daniel Sturridges 1-1 mål. Den förra City-spelaren drog iväg ett skott någon meter utanför straffområdet som gick spikrakt in bakom Joe Hart i målet.

Andra halvlek fortsatte sedan som den första började. Liverpool var fortsatt det bättre laget och i den 73:e minuten fick de utdelning för sitt hårda arbete. Steven Gerrard plockade ner en studsboll på bröstet och sköt sedan ett långskott på halvvolley som slank in perfekt i det vänstra hörnet. Joe Hart sträckte ut men kunde inte rädda skottet.

Endast fem minuter senare så svarade Agüero med ett klassmål han också. Gareth Barry slog en passning på djupet till Agüero som fick en utrusande Pepe Reina i ryggen i utkanten på straffområdet. Argentinaren lyckades dock vända upp och slå in bollen från en närmast omöjlig vinkel. 2-2 blev sedan slutresultatet, i underkant för båda lagen. City tappade mark upp till United samtidigt som Liverpool gled längre ifrån fjärdeplatsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *