Aquilanis problem kan vara psykiska

Rafael Benitez är inte på något bra humör efter Liverpools förlust mot Benfica i Torsdags.
I går skällde han på det svenska domarteamet för att Liverpool fick två straffar och ett rött kort emot sig och idag skriver Dialy Mirror att han uttalat sig om Alberton Aquilani som hittills inte kunnat varit till mycket nytta för laget. Benitez mennar att italienarens problem kanske inte enbart är skadorna utan att mycket av det sitter i huvudet.
”Vissa spelare kan uthärda smärta och andra inte,” säger Benitez.
Som alla vet har Aquilani haft svårt att hitta någon stabil form sedan han kom till Anfield och han har bara kunnat starta i åtta matcher. Jag ska personligen säga att jag även tycker att Aquilani ibland varit åsidosatt av Rafa och känt att han inte fått chansen att vissa vad han duger för.

Jag kan förstå Benitez men jag måste säga att jag tycker att han borde vänta med att uttala sig med de här orden.
Jag tycker att man måste ha all fakta. För hur alvarlig är Aquilanis skada?
Tränar han fel?
Matchas han för tidigt?
Eller är det som Benitez säger att han inte helt enkelt klarar av att uthärda smärta?
Men jag litar samtidigt på att Benitez som tränare redan sitter på alla svaren.
Jag kan nämna att redan när Liverpool ersatte Xabi med Aquilani var jag frågande om Liverpool skulle kunna räcka till? Dramat på Anfield verkar fortsätta och det jag ser när jag vänder blicken mot Anfield är ett lag i kris. Med en tränare som är mer pressad än vad han någonsin varit och med spelare som inte kommer i närheten av sin topp form. Ta bara Riera som inte direkt verkar jubla över att tvingas bli kvar i klubben. Det är alvarligt när Riera går ut och pratar om Liverpool som ett sjunkandeskepp även om han tog tillbacka uttalandet när han inte lyckades bli såld till CSKA Moskva.
Kort sagt om Liverpool ska klara sig undan den härsäsongen med hedern i behåll så vill det till att det sker stora förändringar och det snart.

2 tankar kring ”Aquilanis problem kan vara psykiska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *