Arneng till Syrianska

Den gamle Dif ikonen Johan Arneng verkar vara på väg tillbaka till Sverige, men det är inte ”Stockhoms stolthet” som hägrar för 31-åringen. Istället verkar det bli Södertälje-klubben Syrianska FC som för första gången spelar Allsvenskan nästa säsong. Men det är inte bara Syrianska som rycker i Bohuslänningen, även Norrköping, Lilleström och Ålesund är intresserade av Arnengs tjänster.
– Det är förstahandsvalet just nu. Får vi allt att fungera blir det Syrianska. Vi ska träffas när jag kommer hem från min semester, säger Arneng till Sportbladet.
Johan Arneng kommer träffa representanter från Syrianska efter sin semester i Italien och han tror på nykomlingen.
– Jag tror att det kan bli ett väldigt spännande lag och det passar mig väldigt bra eftersom jag har hus i Stockholm. Sen har jag lite vänner i laget som till exempel Agbar Barsom, Sharbel Touma och Suleyman Sleyman så det kan nog bli kul, konstaterade Arneng till Aftonbladet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *