Ashley Young klar för Manchester United.

Ashley Young har skrivit på för Manchester United. Kontraktet sträcker sig över fem år och i och med denna värvningen så köper united sin andra spelare under detta transferfönster. Den tidigare var Phil Jones som köptes från Blackburn. Det ryktas om att Young kostar ca 16 miljoner pund.

Young började sin proffskarriär i Watford där han under fem år gjorde 20 mål på 101 matcher. År 2007 flyttade han till Birmingham och Aston Villa där de blev 157 matcher och 30 mål. I Villa fick Young en nyckelfigur på kanten där han alltid hotade motståndarna med sin snabbhet, teknik och precision på de fasta situationerna. Redan efter sin första säsong i Aston Villa så slog sig Young in i Premier Leagues bästa elva för säsongen 07/08 och han var tillsammans med David James den enda som inte kom ifrån ett lag ifrån ”The big four”. Han slutade även tvåa i assistligan med 17 assist. Etta kom en viss Fabregas.

Succén i Villa fortsatte och Ashley Young har länge varit ett eftertraktat namn på transfermarknaden och nu blev det Manchester United som drog det längsta strået. Nu återstår frågan var han ska spela. En plats på yttermittfältet känns ju given men frågan är om Sir Alex petar Valencia eller Nani. De har ju gått vissa rykten om att Nani är på väg bort och att Real Madrid vill ha honom. Vad tror ni? Sticker Nani nu när Young kommer eller väljer Sir Alex att behålla både honom och Valencia?

För er som har tillgång Manchester Uniteds egna tv-kanal MUTV så kommer det att gå en exklusiv intervju med Ashley ikväll (torsdag) klockan 19:30.

2 tankar kring ”Ashley Young klar för Manchester United.

    1. Anonym

      Tackar! Det är en nysatsning på gång nu på fotbollsoraklet så nu blir det bara mer och mer!

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *