Aston Villa blir överkörda av Chelsea

Fernando Torres köptes till Liverpool av managern Rafa Benitez, Torres gjorde stor succe och det verkade som att målen inte kunde sluta göras från spanjoren. Men Liverpool tränaren slutade i klubben och i och med det så kom Torres måltorka, och den varade ett väldigt tag. Chelsea köpte honom för en halv miljard och Liverpool suportrarna brände tröjorna med hans namn på. Chelsea trodde att de kunde förändra Torres form, men det var inte så enkelt som man trott. Inte förräns ca 1 år senare började Torres att hitta tillbaka samtidigt som hans gamle tränare Rafa Benitez kom till Chelsea. Återförenad med managern kan han vara på banan igen och formen kan vara tillbaka.

Sedan den 5 december han spanjoren gjort 7 mål på 6 matcher. Mot just Aston Ville tog det endast 3 minuter för Torres att näta. Torres har haft 6 tränare i Premier Leauge, När han har haft Benitez har han spelat 84 matcher och gjort 59 mål. Under de resterande 5 tränarnas tid har han endast gjort 20 mål på hela 81 matcher.

Glada Chelseafans jublade när de fick se sin veteran på planen igen. 34-åringen Frank Lampard har i och med denna match spelat 500 Premiere Leauge matcher från start. Han firade detta med att dunka in 4-0 målet från distans, ett klassiskt Lampard mål. När 90 minuter hade gått så hade 7 spelare nätat och resultatet vart 8-0. Mosade laget Aston Villa får inte fira jul lika gott, de ligger 5:a från botten av tabellen medans vinnande Chelsea klättrade upp till 3:e plats.

Målgörare:
1-0 Fernando Torres, 3
2-0 David Luiz, 29
3-0 Branislav Ivanovic, 34
—— Första Halvlek——
4-0 Frank Lampard, 58
5-0 Ramires, 75
6-0 Oscar, 79 (str)
7-0 Eden Hazard, 83
8-0 Ramires, 90
 
Startelva Chelsea:
Cech – Cole, Cahill, Ivanovic, Azpilicueta – Luiz, Lampard – Hazard, Mata, Moses – Torres
Startelva Aston Villa:
Guzan – Lichaj, Baker, Clark, Herd, Lowton – Holman, Bannan, Westwood – Benteke, Weimann

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *