Även den bäste kan förlora

Tips & spel brukar falla mig in ganska bra. Igår gjorde det inte det.
Spelkortet var laddat med 150 kronor på morgonen, på kvällen fanns endast 50 kronor kvar.
Doncaster-Everton-Tottenham var för mig riktigt säker och hade gett mig ca 500 kronor. Men, givetvis spelar Doncaster lika..
Nästa trippel att misslyckas är Catania-Juve-Napoli. Catania gick in som var mest osäker och i det skedet kände jag mig ganska säker. Lättförtjänta pengar tänkte jag. Men så blev det naturligtvis inte heller när Napoli kryssade.
Stryktipset gick inte heller något vidare.

***

Gårdagens fotboll var underhållande.

United-Newcastle var en bra match. Tyvärr så missade jag stora delar av matchen. Hur som helst slutade matchen 1-1, starkt av Newcastle.

Ruhr-derby i Tyskland slutade 2-0 till Dortmund. Det var som jag trodde inför matchen. Jag har alltid varit imponerad av Schalkes spelartrupp men inte av vad de presterar på planen. Som jag sagt tidigare och säger igen, de borde vara topp 5 varje år i Bundesliga.

Innan kvällens stora match i Rom följde jag upp Lecce-Catania, som kommenterades utav Jarelind. En av TV4 bästa fotbollskommentatorer, enligt mig. Alltid kunnig och bra påläst, det gillar jag.
Matchen var ganska tempofattig och innehöll få målchanser till en början. I slutet tog matchen fart och Lecce gick såklart för seger. Bra press och anfallsspel av Lecce. Catania ville annat och Barrientos dundrade upp ett snyggt skott i bottre krysset.

Senare vid 20.40, var det dags för en toppmatch i Rom. Lazio-Juventus.
Jag trodde Juventus och så blev det också. De ser grymt starka ut. Tänk om de spelat Champions League i år, de hade kunnat gå riktigt långt. Matchen slutade 0-1 till Juventus, Pepe målskytt.

Kul att en skräll fick avsluta fotbollsdagen. Getafe vann nämligen med 1-0 mot Barcelona. Det var starkt gjort.

***

http://twitter.com/#!/MattiasSrensson

@mattiassrensson på twitter!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *