Barcelona – Atlético Madrid 5-0

En mycket sen match i Camp Nou mellan Barcelona och Atletico Madrid, en match som på förhand skulle vara väldigt jämn och tuff enligt många då At.Madrid hade bra resultat med sig i ryggen, men icke sa nicke.

De första 7-8 minuterna var helt åt Madrid-lagets håll, ”barca” rullade som vanligt mycket boll men kom inte till lägena och det var faktiskt Atletico som skapade de bästa chanserna och deras mittfältare Tiago hade ett skott i ribban.

Men sen, då började Barcelona spela bra fotboll, och som de gjorde det, de tog över helt och hållet och At.Madrid hade knappt en chans i resten av första halvlek.

I den 9:e minuten så slog mittfältsstjärnan Xavi en diagonal cross till David Villa som snyggt tog ner bollen, vände en spelare och sedan satte den i mål, väldigt vackert men det vara bara början.

Den 15:e minuten så började de rödvita slarva lite i försvaret och det ledde till att Messi fick bollen, väggspela med en lagkamrat, och sen sköt han via Atleticos målvakt på Miranda som gjorde självmål.

3-0 var en riktig läckerbit, Messi fick bollen vid hörnan, tar bollen med sig och gör av sig med 2 spelare, skottfintar bort 2 till och lägger bollen vid första stolpen. Magi av världens bästa spelare!

Första halvlek var slut och detta kändes som att det skulle bli en utklassning!

78:e minuten så fick återigen Messi bollen vid halva av halva Atleticos planhalva, då tog han som vi många gånger sett förr en rusch med boll och löpte enda till straffområdet då han sköt den i bortre stolpen i mål.

På övertid så fick Messi bollen, väggspelade med D.Villa och sedan satte den tunnel på målvakten in i mål.

Ja detta var faktiskt en fantastisk match från Barcelonas sida trots att många, liksom jag trodde att detta skulle bli en jämn match.

Barcelona spelar plötsligt den fotboll de kan och det ser just ut för framtiden.

Matchens bästa: L.Messi!

Matchens sämsta: Det tidiga avgörandet vid den 25 minuten.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *