Bayern drar ifrån igen

En omgång som bjöd på ett par skrällar fick vi se när Dortmund tappade poäng mot Kaiserslautern som gjorde ett drömmål vilket ledde till att matchen slutade 1-1. Och säsongens stora succé lag Mönchengladbach förlorade mot bottenlaget Augsburg med 1-0.

Bayern däremot höll för trycket och vann sin match mot Stuttgart, det bör dock tillägas att en viss domare i den matchen blev huvudperson då en felaktig utvisning i 39:e minuten på stuttgarts Molinaro kom att prägla andra halvlek (det stod 1-1 när utvisningen kom).

Schalke04 klarade turligt av att slå Hertha Berlin. Det stod 1-1 när 1-2 målet kom något oväntat utav Pukki som fick på ett riktigt bra skott och kraft var chanslös i Herthas mål.

Även bremen hakar på i toppen efter sin vinst med 4-1 mot Wolfsburg, dessutom noterar vi att Rosenberg gjorde mål igen. Hamrén borde faktiskt nu fråga Rosenberg om han inte vill följa med till EM.

Köln krossade Freiburg med 4-0.

Hoffenheim slog nürnberg med 2-0, viktig seger för ifrågasatte tränaren i Hoffenheim stanislawski.

Mainz05 Hamburg slutade 0-0, ytterligare en match utan förlust för Hamburgs nya tränare Fink alltså.

Leverkusen Hannover96 slutade 0-0, ytterligare en match utan seger för Hannover96 sjättematchen. Anar vi en liten kris här? Värt att notera är att Leverkusen faktiskt sakta men säkert äter sig uppåt i tabellen.

16e omgången fullbordas efter match på Tisdag då den uppskjutna matchen mellan Köln och Mainz05 går av stapeln klockan 20:30.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *