Ber om ursäkt och annat

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att min blogg har legat nere under ett tag. Anledningen till att bloggen har legat nere är inte på grund av lathet utan för att jag fått tekniska problem med wordpress. Nu ska jag äntligen komma igång igen!

***

Milan vann i helgen. Imponerande av Zlatan att göra två mål i en match där Milan inte spelar på topp. Men det är ju oftast i sådana matcher Zlatan träder fram och bevisar varför han är en av världens bästa anfallare. Jag tycker att Roma spelar riktigt bra stundtals medans Milan inte alls imponerar. Milan gör dock det man ska göra. Åka ner till Rom och ta tre poäng. En dag på jobbet!

***

Fotbollsoraklet har gått riktigt bra under en längre tid nu. Det är alltid kul när man får mejl från personer som man inte har en aning om vilka det är och där de berömmer vår verksamhet.

Vi har väldigt intressanta projekt på gång! Håll utkik på sidan.

Per Gullbransson är ny skribent på Fotbollsoraklet. En kille med rötterna i Göteborg, det ska bli väldigt intressant att följa honom. Välkommen!

***

Mitt favoritlag i Sverige, J-Södra, letar som bekant efter ny tränare då Hasse Lindbom tog klivet tillbaka som sportchef. Tony Gustavsson är min favorit för jobbet..  Vem vill du se som ny tränare? Ryktas också om Lasse Jacobsson och Tom Prahl.

***

Som ni vet gillar jag att visa lite roliga youtube-klipp. Här får ni två Milanrelaterade:

1 tanke kring ”Ber om ursäkt och annat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *