Blir det någon mer?

Frågan jag ställer mig efter värvningen av Aquilani är om det blir något mer nyförvärv för Milans del. Det spekuleras mycket om Kaká men också Lass Diara, Seydou Keita (till vilken nytta?) och Sami Khedira. Det är minst sagt bra fotbollsnamn och visst, alla känns intressanta.

Jag har fortfarande lite svårt för Kaká sedan han lämnade Milan. Att se han tillbaka i Milantröjan hade givetvis varit fantastiskt men egentligen tycker jag inte att han förtjänar det. Han förtjänar inte att få komma tillbaka till Milan som någon sorts konung som de alltid har plats för. När det gäller Kaká så vet jag inte riktigt hur jag tycker. Om han nu kommer ska han vara väldigt tacksam för att han återigen för chansen!

Foto: Stefan Baudy

Lass Diara har jag bara goda minnen av. En hårt kämpande mittfältare som också har ett bra passningsspel. Han går före Ambrosini och Gattuso alla dagar i veckan, i alla fall fotbollsmässigt. Sen är ju Ambrosini kapten vilket gör honom svårpetad.
När Gattuso är avstängd i fyra CL-matcher och Flamini är skadad i 4-5 månader så tycker jag att en värvning av Lass vore helt perfekt. Vad tycker ni?

Att Seydou Keita ryktas är ingen överraskning för mig, jag visste att förr eller senare skulle Milan visa intresse för någon äldre medioker spelare. Jag anser att Keita har haft sin storhetstid. Han är säkert fortfarande bra, men han är endast bra i Barcelona. Nej tack, till Keita!

Sami Khedira har jag inga större tankar kring. Här får ni läsare hjälpa mig. Passar Khedira i Milan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *