Bloggstart

För det första vill jag börja med att hälsa er alla välkomna till min, Mattias Sörenssons, blogg här på Fotbollsoraklet. Min blogg kommer att bestå av väldigt mycket saker. Här kan jag släppa mina tankar fria och skriva om allt jag känner för dagen. På min blogg kommer du också kunna följa Fotbollsoraklets arbete för att bli ännu större, bättre och mer etablerade i fotbollssverige. Fotbollsoraklet är ju, som ni vet, redan en väletablerad fotbollssida med höga ambitioner och mål.

Men vi har mycket på gång, och det vill ni verkligen inte missa!

Häng med mig… Det här kommer bli riktigt roligt!

***

Imorgon spelar mitt kära Milan mot Lazio. Äntligen, ja äntligen drar Serie-A igång efter strejk och landslagsuppehåll. Nu börjar det roliga – Nu börjar Serie-A!

***

Ingen har väl missat den oerhörda tragedin som ägde rum igår… Mina tankar går till allas anhöriga som fanns ombord på flygplanet som störtade. Det är helt overkligt!

Ett helt lag försvann och jag kan inte förstå det..

När jag fick reda på att Stefan Liv fanns ombord på flygplanet så försvann all luft från kroppen, jag kände mig konstig och fick en stor klump i magen. Stefan Liv död? Jag kunde inte fatta det.. Jag fattar det fortfarande inte.. Han som betytt så otroligt mycket för Jönköping. Du borde få en stor mäktig staty i stan. Det är du värd!
R.I.P

***

3 tankar kring ”Bloggstart

  1. Mattias Sörensson Inläggsförfattare

    Messi: Tack. Ja, jag hejar på Milan.
    Johan: Nej, det kan bli en tuff match. Men jag tror på en seger. 2-1 är mitt tips.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *