CalcioMercato 14/7

Snart en Romaspelare?

Snart en Romaspelare?

Fiorentina:
Antonio Cassano har länge sett ut att gå till Fiorentina. Där Riccardo Montolivo i så fall skulle gå åt motsatt håll. Men Milan coachen, Allegri, förnekar bestämt att en sån diskussion överhuvudtaget skulle finnas.
-I can categorically rule out this move, as there is zero chance. Cassano is staying at Milan.

-Ett annat namn som det har diskuterats om i Viola är Alberto Aquilani, som har återvänt till Liverpool efter utlåningen till Juventus. Alberto säger själv att han kommer stanna i Liverpool, och det med glädje.

Atalanta:
-Nykomlingarna Atalanta har värvat från nedflyttade Sampdoria. Mittbacken Stefano Lucchini är klar för klubben, och säger att han ska lyckas hålla kvar sin klubb i ligan den här gången. Frågan är, kommer han att lyckas?
Bra värvning annars.

Roma:
-Den som säger att den vet hur Romas trupp kommer se ut säsongen 2011/2012, den ljuger. Det känns som att det är minst hundra namn som är med i snacket om ett eventuellt nyförvärv. Allt från Bojan Krkic (som förövrigt sägs skriva på inom kvällen, som vi inte har hört det förut) till Pablo Zabaleta.

Bayern Munchen är ute efter Mirko Vucinic. Det fick man bekräftat igår när tyskarna la fram ett bud på 180 miljoner kronor. Dags att släppa honom nu Sabatini?

4 tankar kring ”CalcioMercato 14/7

    1. Dacour

      Lavezzi menar du? – Klart han hade passat, men Barca är nog måttligt intresserade. De kommer med all sannolikhet att ha knutit till sig Sanchez innan säsongen börjar och då skulle det bli trångt där uppe i anfallet för Lavezzi att ha en plats.

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *