Calciomercato 25/1

Månaden börjar lida mot sitt slut och nu måste klubbarna börja jobba om de vill ro hem några nyförvärv.

Parma

Parma har lånat in den store Okaka från Roma och han kommer vara där säsongen ut.

Juventus

Att Juventus vill göra sig av med Milos Krasic är ingen hemlighet. Men vart han hamnar kan man fortfarande spekulera i. Troligtvis kommer han försöka säljas till en Premier League klubb, Tottenham har tydligen visat intresse. Juventus har ju som bekant lånat iväg Amarui till Fiorentina, nu vill de göra sig av med Luca Toni också men där finns det ingen specifik klubbadress som är intresserad men han vill i alla fall lämna.

Roma

Roma har gjort klart med ett delägarskap utav Fabio Borini vilket är bra nyheter då den unge anfallaren har imponerat. Manchester Citys tränare Roberto Mancini har tydligen uttalat sig om att han skulle vilja värva Roma duon Pizzaro och Cicinho. Pizzaro som också ryktas till Juventus kommer troligtvis att lämna och vad som gäller Cicinho är fortfarande oklart, känns inte som en värvning för City.

Milan

Tydligen skulle Maxi Lopez skriva på för Milan i söndags men inget har ju hänt mer på den fronten. Om övergången blir av så är det ifall att Tevez affären drar ut på tiden så att den kanske inte kan genomföras.
Mannen som förhindrar Lopez övergång till Milan har tydligen sagt till m24digital att ”Jag ser bara mig själv i en röd och svart tröja, jag hoppas på Milan”.

Inter

Alla Intersupportrar behöver inte bara glädjas åt lagets form utan också att Sneijder har sagt att han inte kommer gå någonstans. Bra nyheter för klubben.

Inter har visat intresse för Liverpools Luis Suarez men den övergången skulle i sådana fall komma att genomföras i sommar.Inter har också sagt att de inte längre är intresserade utav Tevez. Så nu återstår bara Milan.

Julian Draxler är ett namn man ska lägga på minnet, Inter har visat intresse för Schalke 04 yngling. Men det är nog ingen övergång som sker i Januari då han vill spela kvar i Schalke tills hans kontrakt går ut.

Lazio

Det ryktas om att Lazios sportchef Igli Tare har begett sig till Moskva för att förhandla med CSKA om Keisuke Honda.

Fiorentina

Laget från Florens har gjort klart med Amauri från Juventus, han kommer till Fiorentina på lån resten utav säsongen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *