CalcioMercato 30/8

Ingen återkomst för Trezeguet! Foto: Roberto Vicario

Ingen återkomst för Trezeguet! Foto: Roberto Vicario

Imorgon klockan 19.00 stänger Mercaton för sommaren. Det är därför som jag nu med lite både lite sorg och glädje kan meddela att det här blir min sista CalcioMercato uppdatering. Imorgon kommer den absolut sista delen med vår nye skribent, Anton Ericsson. Sen får ni bara försöka stå ut tills fönstret öppnar igen, i vinter.

Milan:
Den ny opererade Mathieu Flamini är fortfarande långt i från spel. Det gör att Milan är ute efter en ersättare.
Just nu verkar Sampdorias, Fernando Tissone närmast en flytt till klubben. Men då på ett lån.

– Jag vet att ”Rossoneri” letar efter en möjlighet att få in Tissone, även på lån, säger agenten Lino Omar Tissone till Calciomercato.it.

– Vi får se vad som händer från nu fram till på onsdag. Det skulle vara en ära för Tissone att spela i Milan. Han känner Antonio Cassano sedan de spelade ihop i Sampdoria.

Udinese:

Udinese har gjort klart med en spännande värvning. Man har gjort klart med Gabriel Torje.

21-åringen, som kallas ”Rumäniens Messi”, lämnar Dinamo Bukarest och har skrivit ett femårsavtal med Udinese.

Sanchez ersättare?

Juventus:
Som jag tidigare nämnt har Juventus varit ute efter vänsteryttern Eljero Elia, och nu kan jag glädjeigeln meddela att Elia har skrivit på för klubben.
Efter förhandlingar med Hamburg under natten är det nu klart att Elia flyttar till Turin. Priset ligger mellan 100-110 miljoner och holländaren har erbjudits ett fyraårskontrakt värt 20 miljoner  om året.

Roma:
Okej, det här känns som något vi också har tagit upp förut. Även då skrev vi samma sak. Men nu ska Simon Kjaer vara definitivt klar för Roma. I alla fall om vi ska tro på Wolfsburg och italiensk media. Enligt dessa ska Kjaer vara klar för en utlåning…

Frågan är om vi ska tro på det den här gången?

Atalanta:
Tyvärr måste jag även meddela att vi inte får någon ”återkomst” till Italien för David Trezeguet, inte den här säsongen i alla fall. Legenden valde Förenade Arabemiraten och Bani Yas. Kort och gott, pengar före klass.

1 tanke kring ”CalcioMercato 30/8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *