CalcioMercato 7/7

van Persie till mästarna Juventus? Foto: Okänd

van Persie till mästarna Juventus? Foto: Okänd


Uppdatering kring Mercaton i Italien.

Federico Viviani blir under kommande säsong utlånad till Padova i Serie B. Viviani, som spås en lysande framtid, ville enligt sin agent stanna i Roma och utvecklas under Zemans vingar, men som efter ett snack med Baldini motvilligt gick med på att lånas ut.

*
Samir Handanović och Matías Silvestre är båda i princip klara för Inter. Det enda som saknas är en bekräftelse på den officiella hemsidan.

*
Jean-François Gillet är klar för nykomlingarna Torino två är framöver. Han lämnar därmed Bologna för en summa på 1.7 miljoner euro.

*
Juventus ger sig in i jakten på Robin van Persie som i veckan bekräftade att han skulle lämna Arsenal. Juventus är ute efter en anfallare utav klass, och då ska holländaren vara första valet.

*
Tidernas flopp Diego Forlán lämnar Inter för Internacional i Brasilien. Han går helt gratis.

*
Vi har tidigare skrivit om att Miguel Veloso  var på väg till Milan. Så blir det inte. Portugisen är klar för Dynamo Kiev.

*
Leandro Castan, tidigare Helsingborg IF, är i stort sett klar för Roma.  Här är det bara det officiella beskedet som väntas. Även Chievos Michael Bradley ska vara klar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *